Home » Site Map » Albanian

Zgjidhni gjuhën tuaj për të shfletuar faqen e internetit:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
English
Arabic
Azerbaijani
Bulgarian
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
Finnish
haitiancreole
Hebrew
Hungarian
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

SOFTWARE PËR RIKUJTJEN E TË DHËNAVE WINDOWS

Softuer për rikuperimin e të dhënave - DDR Professional

Softuer për rikuperimin e të dhënave - DDR Professional

Softueri profesional i rikuperimit të të dhënave DDR rikuperon skedarët Dosjet Dokumentet Video Fotot dhe llojet e tjera të të dhënave nga të gjitha llojet e disqeve të ngurtë, kartat e kujtesës, disqet e stilolapsit dhe hapësira të tjera ruajtjeje të jashtme të disqeve USB etj. Softueri rikuperon të dhënat e humbura për shkak të të gjitha rasteve kryesore të humbjes së të dhënave, përfshirë fshirjen aksidentale , disqet me formatim të shpejtë ose ndarje, zbraz koshin e riciklimit dhe disqet e diskut të fshirë aksidentalisht Ju gjithashtu mund të riktheni skedarë nga disqet e ngurtë të dëmtuar Sistemet e skedarëve, prishjet e sistemit operativ, disqet e jashtme të ngurtë dhe disqet e mediave të lëvizshme USB.

Shkarko Rendit

Price: $79.99

Softuer për rikuperimin e të dhënave për Pen Drive

Softuer për rikuperimin e të dhënave për Pen Drive

Softueri rikuperon të gjitha llojet e dosjeve dhe skedarëve duke përfshirë video, foto, dokumente nga një disk USB. Rivendos skedarët dhe të dhënat e formatuar ose të fshirë të disqeve të stilolapsit për shkak të formatit të shpejtë aksidental, prishjes së USB-së, mosfunksionimit të sistemit të skedarëve, mediave USB që kërkon formatim, sulmit të virusit, problemeve me gabimet e zbulimit të skedarëve të "Pen Drive" ose "Diskut USB të ruajtjes" dhe shumë dështime të tjera të disqeve USB rastet.

Softuer për rikuperimin e të dhënave për kartat e kujtesës

Softuer për rikuperimin e të dhënave për kartat e kujtesës

Rikuperoni skedarët e fotografive të videove të humbura Dosjet dhe të gjitha llojet e tjera të përmbajtjeve nga të gjitha llojet e kartave të kujtesës, duke përfshirë kartat e kujtesës të kamerës ose kartat SD që përdoren në telefonat celularë ose pajisje të tjera. Softueri funksionon për të gjitha rastet e humbjes së të dhënave, si p.sh. formati i shpejtë i kartës së kujtesës, regjistrimet e imazheve të fshira ose të dhëna të tjera gabimisht, sistemi i skedarëve të kordonit është i dëmtuar, karta tregon një gabim leximi ose zbulimi i sistemit të skedarëve të kartës së kujtesës dështoi. Softueri rikthen imazhet e humbura, videot, skedarët audio dhe më shumë nga formate të ndryshme të kartës së kujtesës, duke përfshirë kartën SD, xD, kartën MMC Kartën kompakte flash, etj. Mund ta futni kartën në folenë e kartës së kujtesës së laptopit ose mund të përdorni gjithashtu një USB të jashtëm Lexuesi i kartës së kujtesës për të lidhur kartën tuaj të kujtesës me kompjuterin për rikuperimin e të dhënave.

Softuer për rikuperimin e të dhënave për kamera dixhitale

Softuer për rikuperimin e të dhënave për kamera dixhitale

Softueri rikuperon fotografitë e humbura, videot Digital Raw të skedarëve të imazhit dhe një lloj tjetër skedarësh dhe dosjesh nga kartat e kujtesës së kamerës dixhitale. Softueri ju ndihmon të çformatoni të dhënat dhe të zhbllokoni skedarët nga kartat e kujtesës pavarësisht nga lloji i kamerës ose marka ku po përdoreshin. Rikuperimi i të dhënave të kamerës dixhitale rikthen të gjithë skedarët e mediave të humbura për shkak të fshirjes aksidentale, formatimit, dështimit të kartës ose gabimeve të sistemit të skedarit ose ndonjë tjetër të tillë arsyeja.

Softuer për rikuperimin e të dhënave për telefonin celular

Softuer për rikuperimin e të dhënave për telefonin celular

Softueri i rikuperimit të telefonit celular merr fotografi audio Skedarët video që regjistrojnë të dhënat e medias si mesazhet, kontaktet nga lloje të ndryshme telefonash celularë. Skedarët e telefonit celular rivendosin skedarët që mungojnë në disa situata të tjera të humbjes së të dhënave.

Softuer për rikuperimin e të dhënave për fotografitë dixhitale

Softuer për rikuperimin e të dhënave për fotografitë dixhitale

Rikuperimi i të dhënave të mjekut të fotografisë dixhitale rivendos skedarët e fotografive të humbura për shkak të fshirjes, formatimit të virusit ose disqeve të paarritshme. Ai rikuperon imazhe nga një sërë mediash ruajtëse si disqet e ngurtë, disqet e stilolapsit, kamerat dixhitale, kartat e kujtesës, kartat SD dhe disqet e ngurtë USB. Mund t'i rikuperoni fotot tuaja nga të gjitha këto media ruajtëse, pavarësisht nëse i përdornit në Microsoft Windows, Apple Mac OS, Linux, pajisje të bazuara në Android, apo edhe në ndonjë vegël tjetër. Softueri përdor teknologjinë e rikuperimit të skedarëve të papërpunuar për të rikuperuar imazhet tuaja të humbura në zonën e ruajtjes, pavarësisht nga struktura e sistemit të skedarëve.

Softuer për rikuperimin e të dhënave për ruajtjen dixhitale USB

Softuer për rikuperimin e të dhënave për ruajtjen dixhitale USB

Data Doctor Recovery Removable Media rikuperon skedarët dhe dosjet që mungojnë të fshirë, duke përfshirë fotografitë, videot, dokumentet, muzikën, skedarët dhe dosjet nga hard disku, disku i jashtëm USB, disku i stilolapsit dhe lloje të ngjashme të pajisjeve të ruajtjes së lëvizshme flash.

Softuer për rikuperimin e të dhënave për kartat SIM

Softuer për rikuperimin e të dhënave për kartat SIM

Ky mjet përdoret gjerësisht nga ekspertët dhe profesionistët e mjekësisë ligjore për të krijuar raporte tekstuale të përmbajtjes së një Karte SIM me të gjitha të dhënat teknike të kartës. Softueri për rikuperimin e të dhënave të kartës SIM për Leximet e fshira si dhe mesazhet me tekst ekzistues SMS. Softueri ruan në një skedar teksti të gjitha blloqet e mesazheve, duke përfshirë mesazhet me tekst të fshira ose të humbura aksidentalisht (kutinë hyrëse, kutinë dalëse dhe dërgoni SMS), librin rezervë të telefonit dhe numrat e ruajtur të kontaktit nga karta SIM e telefonit celular.

Klikoni këtu për produktet Mac