Home » Site Map » Albanian » Albanian Mac Software

Data Recovery Software për Mac
Ne ofron lloje të ndryshme të produkteve software shërim të dhënave për të marrë përsëri fotografi tuaj të humbur të rëndësishme dhe dosjet nga hard disk, USB drives dhe media të tjera të magazinimit dixhitale. Shkarko software shërim të dhënave për Mac dhe rikthen të dhënat tuaja humbur të çmuar nga të ndryshme mediave magazinimit të të dhënave.

shigjetë
Recover fotografi fshihet menjëherë brenda disa klikime.
shigjetë
User friendly interface e bën shfletimin dhe shërohet fshihet fotografi një meze.
shigjetë
Ju kurrë nuk do të brengosen për humbjen e një file përsëri. Portier i madh për Mac tuaj.
Data Recovery Software për Mac

Mac DDR Recovery Software - profesionale
Mac DDR Recovery Software - profesionale
Software mund të shërohen grisi fotografi Mac përfshirë fotografitë, dhe të dhëna të tjera të rëndësishme të ruajtura në mac hard drives dhe lloje të ndryshme të pajisjeve lëvizshëm.
Software Mac Data Recovery për Pen Drive
Software Mac Data Recovery për Pen Drive
USB Drive të dhënat e shërimit software ju fuqizon të rifitoj të dhënave nga flash drive, pen drive dhe llojet e tjera të USB drives. shërimit software për të marrë humbur përsëri fotografi fshihet.
Mac Data Recovery Software për USB Digital Storage
Mac Data Recovery Software për USB Digital Storage
Rimëkëmbjes software mac për media ruajtje digjitale rimëkëmbet fshirë aksidentalisht foto, prerë, fotografi zyra fotografive dhe dokumente të rëndësishme nga të gjitha llojet e USB mediave digjitale.
Software Mac Data Recovery për Digital Camera
Software Mac Data Recovery për Digital Camera
Mac shërim aparat fotografik dixhital software ju mundëson për të rivendosur foto, imazhe dhe fotografi fshihet nga pajisja dixhital tuaj magazinimit.

Software Mac Data Recovery për Memory Cards
Software Mac Data Recovery për Memory Cards
Memory card recovery software Mac për plotësisht të kthehet fotot tuaja humbur dixhitale, foto, mp3, mp4 fotografi, imazhe, fotografive dhe të dhënave të tjera të rëndësishme kartën e kujtesës.
Mac Data Recovery Software për Mobile Phone
Mac Data Recovery Software për Mobile Phone
Mac OS X dhënave celular shërim të shpejt rimëkëmbet fshihet libër adresa, fotografi digjitale, Snapshots dhënat audio dhe të tjera të kujtesës telefon inbuilt nga telefoni juaj celular.