Home » Site Map » Malay

Pilih bahasa anda untuk melayari tapak web:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
Albanian
Arabic
Azerbaijani
Bulgarian
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
Finnish
haitiancreole
Hebrew
Hungarian
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
Macedonian
English
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

PERISIAN PEMULIHAN DATA WINDOWS

Perisian Pemulihan Data – DDR Professional

Perisian Pemulihan Data – DDR Professional

DDR Perisian pemulihan data profesional memulihkan fail Folder Dokumen Video Gambar dan jenis data lain daripada semua jenis Cakera Keras, Kad Memori, Pemacu Pen dan Storan Pemacu USB luaran lain dan lain-lain. Perisian memulihkan data yang hilang akibat semua kes kehilangan data utama termasuk pemadaman tidak sengaja , pemacu atau Pembahagian yang cepat diformat, mengosongkan tong kitar semula dan Pemacu Cakera dipadam secara tidak sengaja Anda juga boleh memulihkan fail daripada pemacu keras yang rosak Sistem fail, Sistem pengendalian Ranap, cakera keras luaran dan pemacu media boleh alih USB.

Muat turun Pesanan

Price: $79

Perisian Pemulihan Data untuk Pen Drive

Perisian Pemulihan Data untuk Pen Drive

Perisian memulihkan semua jenis folder dan fail termasuk video, foto, dokumen daripada pemacu USB. Ia memulihkan fail dan data pemacu pen yang diformatkan atau dipadamkan kerana format pantas yang tidak disengajakan, Rasuah Pemacu USB, Kepincangan Sistem Fail, media USB yang diminta untuk memformat, serangan virus, masalah dengan ralat pengesanan fail Pemacu Pen atau Pemacu USB dan banyak lagi kegagalan pemacu USB. kes.

Perisian Pemulihan Data untuk Kad Memori

Perisian Pemulihan Data untuk Kad Memori

Pulihkan fail Foto Video yang hilang Folder dan semua jenis kandungan lain daripada semua jenis kad memori termasuk kad memori Kamera atau kad SD yang digunakan dalam Telefon Mudah Alih atau alat lain. Perisian ini berfungsi untuk semua kes kehilangan data seperti format pantas kad memori, Rakaman imej dipadamkan atau data lain secara tidak sengaja, sistem fail kord rosak, kad menunjukkan ralat bacaan atau pengesanan sistem fail kad memori gagal. Perisian memulihkan imej, video, fail audio dan banyak lagi yang hilang daripada pelbagai format kad memori termasuk SD, kad xD, kad MMC Kad kilat padat, dsb. Anda boleh memasukkan kad ke dalam Slot Kad Memori Laptop anda atau anda juga boleh menggunakan USB luaran Pembaca Kad Memori untuk menyambungkan Kad Memori anda ke Komputer untuk memulihkan data.

Perisian Pemulihan Data untuk Kamera Digital

Perisian Pemulihan Data untuk Kamera Digital

Perisian memulihkan foto yang hilang, video Digital Raw bagi fail imej dan jenis fail dan folder lain daripada kad memori kamera digital. Perisian ini membantu anda menyahformat data dan menyahpadam fail daripada kad memori tanpa mengira jenis kamera atau Jenama yang digunakan. Pemulihan data kamera digital memulihkan semua fail media yang hilang akibat pemadaman, pemformatan, Kegagalan Kad atau ralat sistem Fail atau apa-apa yang lain. sebab.

Perisian Pemulihan Data untuk Telefon Mudah Alih

Perisian Pemulihan Data untuk Telefon Mudah Alih

Perisian pemulihan telefon mudah alih mendapatkan semula Foto audio Fail video merakam data media seperti mesej, kenalan daripada pelbagai jenis telefon mudah alih. Fail telefon bimbit memulihkan fail yang hilang dalam beberapa situasi kehilangan data lain yang berbeza.

Perisian Pemulihan Data untuk Gambar Digital

Perisian Pemulihan Data untuk Gambar Digital

Pemulihan doktor data gambar digital memulihkan fail foto yang hilang akibat pemadaman, memformat virus atau pemacu tidak boleh diakses. Ia memulihkan imej daripada pelbagai media storan seperti Cakera Keras, Pemacu Pen, kamera digital, kad memori, kad SD dan pemacu keras USB. Anda boleh memulihkan foto anda daripada semua media storan ini tidak kira sama ada anda menggunakannya dalam Microsoft Windows, Apple Mac OS, Linux, peranti berasaskan Android atau dalam mana-mana Alat lain. Perisian ini menggunakan Teknologi pemulihan Fail Mentah untuk memulihkan imej anda yang hilang dalam kawasan storan, tanpa mengira struktur sistem failnya.

Perisian Pemulihan Data untuk Storan Digital USB

Perisian Pemulihan Data untuk Storan Digital USB

Media Boleh Alih Pemulihan Doktor Data memulihkan fail dan folder yang hilang nyahpadam termasuk gambar, video, dokumen, muzik, fail dan folder daripada pemacu cakera keras, pemacu USB luaran, pemacu pen dan jenis peranti storan kilat boleh tanggal yang serupa.

Perisian Pemulihan Data untuk Kad SIM

Perisian Pemulihan Data untuk Kad SIM

Alat ini digunakan secara meluas oleh pakar Forensik dan profesional untuk membuat laporan teks kandungan Kad SIM dengan semua data teknikal kad. Perisian pemulihan data kad sim kepada Reads dipadamkan serta mesej Teks SMS sedia ada. Perisian ini menyimpan ke fail teks semua blok mesej termasuk mesej teks terpadam atau hilang secara tidak sengaja (peti masuk, peti keluar, dan hantar SMS), buku telefon sandaran dan nombor hubungan yang disimpan daripada kad sim telefon mudah alih.

Klik di sini untuk produk Mac