Home » Site Map » Macedonian

Изберете го вашиот јазик за да ја прелистувате веб-локацијата:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
Albanian
Arabic
Azerbaijani
Bulgarian
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
Finnish
haitiancreole
Hebrew
Hungarian
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
English
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

СОФТВЕР ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПОДАТОЦИ WINDOWS

Софтвер за обновување податоци - DDR Professional

Софтвер за обновување податоци - DDR Professional

DDR Професионален софтвер за обновување податоци ги обновува датотеките Папки Документи Видеа Слики и други видови податоци од сите типови хард дискови, мемориски картички, драјвови за пенкала и други надворешни простори за складирање на USB драјв итн. , брзо форматирани дискови или партиции, ја празни корпата за рециклирање и случајно избришаните дискови.

Софтвер за обновување податоци за драјв со пенкало

Софтвер за обновување податоци за драјв со пенкало

Софтверот ги обновува сите типови папки и датотеки, вклучувајќи видеа, фотографии, документи од USB-уред. Ги обновува форматираните или избришаните датотеки и податоци на драјвот со пенкало поради случајно брзо форматирање, оштетување на УСБ-дискот, дефект на датотечен систем, USB-медиуми бара форматирање, напад на вирус, проблеми со грешки при откривање датотеки за складирање на пенкало или USB драјв и многу други неуспех на USB-диск случаи.

Софтвер за обновување податоци за мемориски картички

Софтвер за обновување податоци за мемориски картички

Враќање на изгубени датотеки со видеа Фотографии Папки и сите други видови содржини од сите видови мемориски картички, вклучувајќи мемориски картички на Камерата или SD-картички што се користат во мобилните телефони или други гаџети. Софтверот работи за сите случаи на загуба на податоци, како што се брзиот формат на мемориската картичка, избришаните снимки на слики или други податоци по грешка, датотечен систем на кабелот е оштетен, картичката покажува грешка при читање или не успеа откривањето на датотечниот систем на мемориската картичка. Софтверот ги обновува изгубените слики, видеа, аудио датотеки и повеќе од различни формати на мемориски картички, вклучувајќи SD, xD картичка, MMC картичка Компактна флеш картичка итн. Читач на мемориски картички за да ја поврзете вашата мемориска картичка со компјутерот за враќање на податоците.

Софтвер за обновување податоци за дигитален фотоапарат

Софтвер за обновување податоци за дигитален фотоапарат

Софтверот ги враќа изгубените фотографии, видеа Digital Raw датотеки со слики и друг тип на датотеки и папки од мемориските картички за дигитална камера. Софтверот ви помага да ги деформирате податоците и да ги поништите датотеките од мемориските картички без оглед на типот на камерата или брендот во кој се користеле. Враќањето на податоците од дигиталниот фотоапарат ги обновува сите медиумски датотеки изгубени поради случајно бришење, форматирање, дефект на картичката или грешки во датотечниот систем или други слични причина.

Софтвер за обновување податоци за мобилен телефон

Софтвер за обновување податоци за мобилен телефон

Софтверот за обновување на мобилниот телефон враќа фотографии аудио-видео-датотеки кои снимаат медиумски податоци како пораки, контакти од различни типови мобилни телефони. Датотеките на мобилниот телефон ги обновуваат датотеките што недостасуваат во некои други различни ситуации на губење податоци.

Софтвер за обновување податоци за дигитални слики

Софтвер за обновување податоци за дигитални слики

Дигитална слика за обновување на доктор на податоци, обновување на датотеките со фотографии изгубени поради бришење, форматирање на вирус или недостапни дискови. Ги обновува сликите од различни медиуми за складирање, како што се хард дискови, драјвови со пенкало, дигитални фотоапарати, мемориски картички, SD-картички и USB-хард дискови. Можете да ги вратите вашите фотографии од сите овие медиуми за складирање без разлика дали сте ги користеле во Microsoft Windows, Apple Mac OS, Linux, уред базиран на Android или дури и во кој било друг гаџет. Софтверот користи технологија за обновување на необработени датотеки за да ги врати изгубените слики во просторот за складирање, без оглед на структурата на датотечниот систем.

Софтвер за обновување податоци за USB дигитално складирање

Софтвер за обновување податоци за USB дигитално складирање

Data Doctor Recovery Removable Media ги обновува отстранливите датотеки и папки што недостасуваат, вклучувајќи слики, видеа, документи, музика, датотеки и папки од хард дискот, надворешен USB-диск, драјв за пенкало и слични типови на отстранливи уреди за складирање флеш.

Софтвер за обновување податоци за SIM картички

Софтвер за обновување податоци за SIM картички

Оваа алатка е широко користена од форензички експерти и професионалци за креирање текстуални извештаи за содржината на SIM-картичката со сите технички податоци на картичката. Софтвер за обновување на податоците од SIM-картичката за Читање избришани, како и постоечки СМС текстуални пораки. Софтверот ги зачувува во текстуална датотека сите блокови на пораки, вклучувајќи избришани или случајно изгубени текстуални пораки (влезно сандаче, излезно сандаче и испраќање СМС), резервен телефонски именик и зачувани броеви за контакт од SIM-картичката на мобилниот телефон.

Кликнете овде за производите на Mac