Home » Site Map » Hungarian

Válassza ki a nyelvet a weboldal böngészéséhez:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
Albanian
Arabic
Azerbaijani
Bulgarian
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
Finnish
haitiancreole
Hebrew
English
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

WINDOWS ADAT-HELYREÁLLÍTÁSI SZOFTVER

Adat-helyreállító szoftver – DDR Professional

Adat-helyreállító szoftver – DDR Professional

A DDR professzionális adathelyreállító szoftver visszaállítja a fájlokat Mappák Dokumentumok Videók Képek és más típusú adatok minden típusú merevlemezről, memóriakártyáról, pendrive-ról és egyéb külső USB-meghajtóról stb. A szoftver helyreállítja az elveszett adatokat minden jelentős adatvesztés miatt, beleértve a véletlen törlést is. , gyorsan formázott meghajtók vagy Partíciók, kiüríti a lomtárat és véletlenül törölt lemezmeghajtókat. Fájlokat is visszaállíthat sérült merevlemezekről Fájlrendszerek, Operációs rendszer összeomlások, külső merevlemezek és USB cserélhető adathordozó meghajtók.

Letöltés Rendelés

Price: $79

Pendrive helyreállítás

Adat-helyreállító szoftver Pen Drive-hoz

A szoftver minden típusú mappát és fájlt helyreállít, beleértve a videókat, fényképeket és dokumentumokat az USB-meghajtóról. Visszaállítja a formázott vagy törölt pendrive fájlokat és adatokat a véletlen gyors formázás, az USB meghajtó meghibásodása, a fájlrendszer hibája, az USB adathordozó formázási kérése, a vírustámadás, a Pen Drive vagy az USB Drive Storage fájlfelismerési hibák és sok más USB meghajtó hiba miatt. esetek.

Adat-helyreállító szoftver memóriakártyákhoz

Adat-helyreállító szoftver memóriakártyákhoz

Elveszett Videók Fotófájlok visszaállítása Mappák és minden más típusú tartalom minden típusú memóriakártyáról, beleértve a fényképezőgép memóriakártyáit vagy a mobiltelefonokban vagy egyéb eszközökben használt SD-kártyákat. A szoftver minden adatvesztési esetben működik, mint például a memóriakártya gyors formázása, a tévedésből törölt képfelvételek vagy egyéb adatok, a vezeték fájlrendszere megsérült, a kártya olvasási hibát jelez, vagy a memóriakártya fájlrendszerének észlelése sikertelen. A szoftver visszaállítja az elveszett képeket, videókat, hangfájlokat és egyebeket különféle memóriakártya-formátumokról, beleértve az SD-t, az xD-kártyát, az MMC-kártyát, a Compact Flash-kártyát stb. A kártyát behelyezheti a laptop memóriakártya-nyílásába, vagy használhat külső USB-t Memóriakártya-olvasó, amellyel a memóriakártyát a számítógéphez csatlakoztathatja az adatok helyreállításához.

Adat-helyreállító szoftver digitális fényképezőgépekhez

Adat-helyreállító szoftver digitális fényképezőgépekhez

A szoftver visszaállítja az elveszett fényképeket, videókat Digital Raw képfájlokból, valamint más típusú fájlokat és mappákat a digitális fényképezőgép memóriakártyáiról. A szoftver segít az adatok formázásának megszüntetésében és a fájlok visszaállításában a memóriakártyákról, tekintet nélkül a fényképezőgép típusára vagy márkájára. A digitális fényképezőgép adat-helyreállítása visszaállítja a véletlen törlés, formázás, kártyahiba vagy fájlrendszer-hibák vagy bármilyen más hasonló miatt elveszett médiafájlt. ok.

Adat-helyreállító szoftver mobiltelefonokhoz

Adat-helyreállító szoftver mobiltelefonokhoz

A mobiltelefon-helyreállító szoftver lekéri a fényképeket, audio-videofájlokat, rögzíti a médiaadatokat, például üzeneteket, névjegyeket különböző típusú mobiltelefonokról. A mobiltelefonos fájlok visszaállítják a hiányzó fájlokat más adatvesztési helyzetekben.

Adat-helyreállító szoftver digitális képekhez

Adat-helyreállító szoftver digitális képekhez

Data Doctor Recovery digitális kép visszaállítja a fényképek fájlokat elveszett törlés, formázás vírus vagy elérhetetlen meghajtók. A különféle adathordozókról, például merevlemezekről, pendrive-okról, digitális fényképezőgépekről, memóriakártyákról, SD-kártyákról és USB-merevlemezekről állítja vissza a képeket. Visszaállíthatja fényképeit ezekről az adathordozókról, függetlenül attól, hogy Microsoft Windows, Apple Mac OS, Linux, Android-alapú eszközön vagy akár bármilyen más modulban használta. A szoftver a nyers fájl helyreállítási technológiát használja az elveszett képek helyreállításához a tárolóterületen, függetlenül a fájlrendszer szerkezetétől.

Adat-helyreállító szoftver USB digitális tároláshoz

Adat-helyreállító szoftver USB digitális tároláshoz

A Data Doctor Recovery Removable Media helyreállítja a hiányzó fájlokat és mappákat, beleértve a képeket, videókat, dokumentumokat, zenéket, fájlokat és mappákat, a merevlemezről, külső USB-meghajtóról, pendrive-ról és hasonló típusú cserélhető flash tárolóeszközökről.

Adat-helyreállító szoftver SIM-kártyákhoz

Adat-helyreállító szoftver SIM-kártyákhoz

Ezt az eszközt széles körben használják a törvényszéki szakértők és szakemberek a SIM-kártya tartalmáról szóló szöveges jelentések készítésére a kártya összes műszaki adatával. Sim-kártya adat-helyreállító szoftver a törölt és a meglévő SMS-üzenetek olvasásához. A szoftver szöveges fájlba menti az összes üzenetblokkot, beleértve a törölt vagy véletlenül elveszett szöveges üzeneteket (bejövő, kimenő és SMS küldése), a biztonsági mentést a telefonkönyvről és a mentett telefonszámokat a mobiltelefon SIM-kártyájáról.

Kattintson ide a Mac termékekért