Home » Site Map » Romanian

Alegeți limba pentru a naviga pe site:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
Albanian
Arabic
Azerbaijani
Bulgarian
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
Finnish
haitiancreole
Hebrew
Hungarian
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Emglish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

SOFTWARE DE RECUPERAREA DATELOR WINDOWS

Software de recuperare a datelor – DDR Professional

Software de recuperare a datelor – DDR Professional

Software-ul DDR Professional de recuperare a datelor recuperează fișierele Dosare Documente Video Imagini și alte tipuri de date de pe toate tipurile de hard disk-uri, carduri de memorie, pen-uri și alte unități externe de stocare USB etc. Software-ul recuperează datele pierdute din cauza tuturor cazurilor majore de pierdere de date, inclusiv ștergerea accidentală , unități sau partiții formatate rapid, golește coșul de reciclare și unități de disc șterse accidental. De asemenea, puteți restaura fișiere de pe hard disk-uri corupte Sisteme de fișiere, blocări ale sistemului de operare, hard disk-uri externe și unități media amovibile USB.

Descarca Ordin

Price: $79

Software de recuperare de date pentru Pen Drive

Software de recuperare de date pentru Pen Drive

Software-ul recuperează toate tipurile de foldere și fișiere, inclusiv videoclipuri, fotografii, documente de pe o unitate USB. Restaurează fișierele și datele formatate sau șterse din pen drive din cauza formatării rapide accidentale, corupției unității USB, funcționării defectuoase a sistemului de fișiere, suportului USB solicită formatarea, atacului de viruși, probleme cu erorile de detectare a fișierelor de stocare pe unitatea USB sau pe unitatea USB și multe alte erori ale unității USB cazuri.

Software de recuperare a datelor pentru carduri de memorie

Software de recuperare a datelor pentru carduri de memorie

Recuperați fișierele video pierdute Fotografii Dosare și toate celelalte tipuri de conținut de pe toate tipurile de carduri de memorie, inclusiv cardurile de memorie ale aparatului foto sau cardurile SD utilizate în telefoanele mobile sau alte gadget-uri. Software-ul funcționează pentru toate cazurile de pierdere de date, cum ar fi formatarea rapidă a cardului de memorie, înregistrările de imagini șterse sau alte date din greșeală, sistemul de fișiere al cablului corupt, cardul arată eroare de citire sau detectarea sistemului de fișiere a cardului de memorie eșuat. Software-ul restaurează imaginile pierdute, videoclipurile, fișierele audio și multe altele din diferite formate de carduri de memorie, inclusiv SD, card xD, card MMC Card compact flash etc. Puteți introduce cardul în slotul pentru card de memorie al laptopului sau puteți utiliza și un USB extern. Cititor de carduri de memorie pentru a vă conecta cardul de memorie la computer pentru recuperarea datelor.

Software de recuperare a datelor pentru aparatul foto digital

Software de recuperare a datelor pentru aparatul foto digital

Software-ul recuperează fotografiile pierdute, videoclipurile Digital Raw ale fișierelor imagine și un alt tip de fișiere și foldere de pe cardurile de memorie ale camerei digitale. Software-ul vă ajută să deformatați datele și să anulați ștergerea fișierelor de pe cardurile de memorie, indiferent de tipul camerei sau marca în care au fost utilizate. Recuperarea datelor camerei digitale restaurează toate fișierele media pierdute din cauza ștergerii accidentale, formatării, eșecului cardului sau erorilor sistemului de fișiere sau orice alte asemenea motiv.

Software de recuperare a datelor pentru telefonul mobil

Software de recuperare a datelor pentru telefonul mobil

Software-ul de recuperare a telefonului mobil preia fotografii audio Fișiere video înregistrări date media cum ar fi mesaje, contacte de la diferite tipuri de telefoane mobile. Fișierele telefonului mobil restaurează fișierele lipsă în alte situații diferite de pierdere de date.

Software de recuperare a datelor pentru imagini digitale

Software de recuperare a datelor pentru imagini digitale

Data doctor recovery digital picture restaurare fotografii fișiere pierdute din cauza ștergerii, formatării virusului sau a unităților inaccesibile. Recuperează imagini de pe o varietate de medii de stocare, cum ar fi hard disk-uri, pen drive-uri, camere digitale, carduri de memorie, carduri SD și hard disk-uri USB. Vă puteți recupera fotografiile de pe toate aceste medii de stocare, indiferent dacă le utilizați în Microsoft Windows, Apple Mac OS, Linux, dispozitiv bazat pe Android sau chiar în orice alt gadget. Software-ul folosește Tehnologia Raw File Recovery pentru a recupera imaginile pierdute în zona de stocare, indiferent de structura sistemului de fișiere.

Software de recuperare a datelor pentru stocare digitală USB

Software de recuperare a datelor pentru stocare digitală USB

Data Doctor Recovery Removable Media recuperează anularea ștergerii fișierelor și folderelor lipsă, inclusiv imagini, videoclipuri, documente, muzică, fișiere și foldere de pe unitatea de disc, unitatea USB externă, unitatea de memorie și tipuri similare de dispozitive de stocare flash amovibile.

Software de recuperare a datelor pentru cartelele SIM

Software de recuperare a datelor pentru cartelele SIM

Acest instrument este utilizat pe scară largă de experții și profesioniștii criminalistici pentru a crea rapoarte text ale conținutului unui card SIM cu toate datele tehnice ale cardului. Software de recuperare a datelor de pe cartela SIM pentru Citirile șterse, precum și mesajele SMS existente. Software-ul salvează într-un fișier text toate blocurile de mesaje, inclusiv mesajele text șterse sau pierdute accidental (inbox, outbox și trimite SMS), agenda telefonică de rezervă și numerele de contact salvate de pe cartela SIM a telefonului mobil.

Faceți clic aici pentru produsele Mac