Home » Site Map » Finnish

Valitse kieli selataksesi verkkosivustoa:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
Albanian
Arabic
Azerbaijani
Bulgarian
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
English
haitiancreole
Hebrew
Hungarian
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

WINDOWS-TIETOJEN PALAUTUSOHJELMISTO

Tietojen palautusohjelmisto – DDR Professional

Tietojen palautusohjelmisto – DDR Professional

DDR Professional -tietojen palautusohjelmisto palauttaa tiedostot Kansiot Asiakirjat Videot Kuvia ja muun tyyppisiä tietoja kaikenlaisilta kiintolevyiltä, ​​muistikorteilta, kynäasemilta ja muilta ulkoisilta USB-tallennusvälineiltä jne. Ohjelmisto palauttaa tiedot, jotka ovat kadonneet kaikista merkittävistä tietojen katoamistapauksista, mukaan lukien tahattomasta poistamisesta. , nopeasti alustetut asemat tai osiot, tyhjentää roskakorin ja vahingossa poistetut levyasemat Voit myös palauttaa tiedostoja vioittuneilta kiintolevyiltä Tiedostojärjestelmät, käyttöjärjestelmän kaatumiset, ulkoiset kiintolevyt ja USB-siirrettävät media-asemat.

ladata Tilaus

Price: $79

Tietojen palautusohjelmisto Pen Driveen

Tietojen palautusohjelmisto Pen Driveen

Ohjelmisto palauttaa kaikentyyppiset kansiot ja tiedostot, mukaan lukien videot, valokuvat ja asiakirjat USB-asemalta. Se palauttaa alustetut tai poistetut kynäasematiedostot ja tiedot vahingossa tapahtuneen nopean alustuksen, USB-aseman vioittumisen, tiedostojärjestelmän toimintahäiriön, USB-median alustuspyyntöjen, virushyökkäyksen, kynäaseman tai USB-aseman tallennustiedostojen tunnistusvirheiden ja monien muiden USB-asemavikojen vuoksi. tapauksia.

Tietojen palautusohjelmisto muistikorteille

Tietojen palautusohjelmisto muistikorteille

Palauta kadonneet videot Valokuvatiedostot Kansiot ja kaikki muu sisältö kaikentyyppisiltä muistikorteilta, mukaan lukien kameran muistikortit tai matkapuhelimissa tai muissa laitteissa käytetyt SD-kortit. Ohjelmisto toimii kaikissa tietojen häviämistapauksissa, kuten muistikortin nopea alustaminen, vahingossa poistetut kuvat tai muut tiedot, johdon tiedostojärjestelmä vioittunut, kortti näyttää lukuvirhettä tai muistikortin tiedostojärjestelmän tunnistus epäonnistui. Ohjelmisto palauttaa kadonneita kuvia, videoita, äänitiedostoja ja paljon muuta eri muistikorttimuodoista, mukaan lukien SD, xD-kortti, MMC-kortti Compact Flash -kortti jne. Voit asettaa kortin kannettavan tietokoneen muistikorttipaikkaan tai käyttää myös ulkoista USB-liitäntää. Muistikortinlukija, jolla voit liittää muistikortin tietokoneeseen tietojen palauttamista varten.

Tietojen palautusohjelmisto digitaalikameralle

Tietojen palautusohjelmisto digitaalikameralle

Ohjelmisto palauttaa kadonneet valokuvat, videot Digital Raw -kuvatiedostoista ja muun tyyppiset tiedostot ja kansiot digitaalikameran muistikorteilta. Ohjelmisto auttaa purkamaan tietojen alustamista ja poistamaan tiedostoja muistikorteilta riippumatta kameran tyypistä tai merkistä, jossa niitä käytettiin. Digitaalikameran tietojen palautus palauttaa kaikki mediatiedostot, jotka ovat kadonneet vahingossa tapahtuneen tyhjennyksen, alustuksen, korttivirheen tai tiedostojärjestelmän virheiden tai muiden vastaavien vuoksi. syy.

Tietojen palautusohjelmisto matkapuhelimeen

Tietojen palautusohjelmisto matkapuhelimeen

Matkapuhelimen palautusohjelmisto hakee valokuvat audio-videotiedostot tallentaa mediatietoja, kuten viestejä, yhteystietoja erityyppisistä matkapuhelimista. Matkapuhelintiedostot palauttavat puuttuvat tiedostot joissakin muissa erilaisissa tietojen menetystilanteissa.

Tietojen palautusohjelmisto digitaalisille kuville

Tietojen palautusohjelmisto digitaalisille kuville

Data Doctor Recovery digitaalisen kuvan palauttaa valokuvat tiedostot kadonneet poistamisen, muotoilun viruksen tai saavuttamattomissa asemat. Se palauttaa kuvat useilta tallennusvälineiltä, ​​kuten kiintolevyiltä, ​​kynäasemilta, digitaalikameroilta, muistikorteilta, SD-korteilta ja USB-kiintolevyiltä. Voit palauttaa valokuvasi kaikilta näiltä tallennusvälineiltä riippumatta siitä, käytitkö niitä Microsoft Windowsissa, Apple Mac OS:ssä, Linuxissa, Android-pohjaisessa laitteessa tai jopa missä tahansa muussa gadgetissa. Ohjelmisto käyttää Raw File Recovery Technology -tekniikkaa palauttamaan kadonneet kuvat tallennusalueelta riippumatta sen tiedostojärjestelmärakenteesta.

Tietojen palautusohjelmisto digitaaliseen USB-tallennustilaan

Tietojen palautusohjelmisto digitaaliseen USB-tallennustilaan

Data Doctor Recovery Removable Media palauttaa poistamattomia tiedostoja ja kansioita, kuten kuvia, videoita, asiakirjoja, musiikkia, tiedostoja ja kansioita kiintolevyasemalta, ulkoisesta USB-asemasta, kynäasemasta ja vastaavista irrotettavista flash-tallennuslaitteista.

Tietojen palautusohjelmisto SIM-korteille

Tietojen palautusohjelmisto SIM-korteille

Oikeuslääketieteen asiantuntijat ja ammattilaiset käyttävät tätä työkalua laajalti luodakseen tekstiraportteja SIM-kortin sisällöstä, jossa on kaikki kortin tekniset tiedot. Sim-kortin tietojen palautusohjelmisto Lukee poistetut ja olemassa olevat tekstiviestit. Ohjelmisto tallentaa tekstitiedostoon kaikki viestilohkot, mukaan lukien poistetut tai vahingossa kadonneet tekstiviestit (saapuneet, lähtevät ja lähetä tekstiviestit), varapuhelinluettelon ja tallennetut yhteystiedot matkapuhelimen SIM-kortilta.

Napsauta tästä nähdäksesi Mac-tuotteet