Home » Site Map » Bulgarian

Изберете вашия език, за да разглеждате уебсайта:

German
Dutch
Italian
Spanish
Portuguese
French
Chinese-Simplified
Chinese
Greek
Korean
Japanese
Swedish
Afrikaans
Albanian
Arabic
Azerbaijani
English
Danish
Estonian
Filipino
Russian
Armenian
Finnish
haitiancreole
Hebrew
Hungarian
Indonesia
Irish
Latine
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish

СОФТУЕР ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДАННИ НА WINDOWS

Софтуер за възстановяване на данни – DDR Professional

Софтуер за възстановяване на данни – DDR Professional

DDR Професионален софтуер за възстановяване на данни възстановява файлове Папки Документи Видеоклипове Снимки и други видове данни от всички видове твърди дискове, карти с памет, Pen Drives и други външни USB устройства за съхранение и т.н. Софтуерът възстановява данни, изгубени поради всички големи случаи на загуба на данни, включително случайно изтриване , бързо форматирани устройства или дялове, изпразване на кошчето и случайно изтрити дискови устройства Можете също да възстановите файлове от повредени твърди дискове, файлови системи, сривове на операционната система, външни твърди дискове и USB преносими носители.

Софтуер за възстановяване на данни за Pen Drive

Софтуер за възстановяване на данни за Pen Drive

Софтуерът възстановява всички видове папки и файлове, включително видеоклипове, снимки, документи от USB устройство. Възстановява форматирани или изтрити файлове и данни на писалка поради случайно бързо форматиране, повреда на USB устройство, неизправност на файловата система, USB носител иска форматиране, вирусна атака, проблеми с грешки при откриване на файлове на Pen устройство или USB устройство и много други повреди на USB устройство случаи.

Софтуер за възстановяване на данни за карти с памет

Софтуер за възстановяване на данни за карти с памет

Възстановяване на изгубени видеоклипове Снимки файлове Папки и всички други видове съдържание от всички видове карти с памет, включително карти с памет на камерата или SD карти, използвани в мобилни телефони или други джаджи. Софтуерът работи за всички случаи на загуба на данни, като бързо форматиране на карта с памет, изтрити записи на изображения или други данни по погрешка, повредена файлова система на кабела, карта показва грешка при четене или неуспешно откриване на файловата система на картата с памет. Софтуерът възстановява изгубени изображения, видеоклипове, аудио файлове и други от различни формати на карти с памет, включително SD, xD карта, MMC карта, компактна флаш карта и т.н. Можете да поставите картата в слота за карта с памет на вашия лаптоп или можете също да използвате външен USB Четец на карти с памет за свързване на вашата карта с памет към компютъра за възстановяване на данни.

Софтуер за възстановяване на данни за цифров фотоапарат

Софтуер за възстановяване на данни за цифров фотоапарат

Софтуерът възстановява изгубени снимки, видеоклипове Digital Raw от файлове с изображения и друг тип файлове и папки от карти с памет на цифров фотоапарат. Софтуерът ви помага да деформатирате данни и да възстановите изтритите файлове от картите с памет, независимо от вида на камерата или марката, в която са били използвани. Възстановяването на данни от цифров фотоапарат възстановява всички медийни файлове, изгубени поради случайно изтриване, форматиране, повреда на картата или грешки на файловата система или всякакви други подобни причина.

Софтуер за възстановяване на данни за мобилен телефон

Софтуер за възстановяване на данни за мобилен телефон

Софтуерът за възстановяване на мобилен телефон извлича снимки, аудио, видео файлове, записи, медийни данни като съобщения, контакти от различни видове мобилни телефони. Файловете на мобилния телефон възстановяват липсващите файлове в някои други различни ситуации на загуба на данни.

Софтуер за възстановяване на данни за цифрови снимки

Софтуер за възстановяване на данни за цифрови снимки

Data doctor recovery digital picture възстановява файлове със снимки, изгубени поради изтриване, форматиране на вирус или недостъпни устройства. Той възстановява изображения от различни носители за съхранение като твърди дискове, Pen Drives, цифрови фотоапарати, карти с памет, SD карти и USB твърди дискове. Можете да възстановите снимките си от всички тези носители за съхранение, независимо дали сте ги използвали в Microsoft Windows, Apple Mac OS, Linux, Android-базирано устройство или дори във всяка друга притурка. Софтуерът използва технология за възстановяване на необработени файлове, за да възстанови изгубените ви изображения в областта за съхранение, независимо от структурата на файловата система.

Софтуер за възстановяване на данни за USB цифрово съхранение

Софтуер за възстановяване на данни за USB цифрово съхранение

Data Doctor Recovery Removable Media възстановява изтритите липсващи файлове и папки, включително снимки, видеоклипове, документи, музика, файлове и папки от твърдия диск, външното USB устройство, флаш устройството и подобни типове сменяеми флаш устройства за съхранение.

Софтуер за възстановяване на данни за SIM карти

Софтуер за възстановяване на данни за SIM карти

Този инструмент се използва широко от съдебни експерти и професионалисти за създаване на текстови отчети за съдържанието на SIM карта с всички технически данни на картата. Софтуер за възстановяване на данни от SIM картата за четене на изтрити, както и съществуващи SMS текстови съобщения. Софтуерът записва в текстов файл всички блокове съобщения, включително изтрити или случайно изгубени текстови съобщения (входяща кутия, изходяща кутия и изпращане на SMS), резервен телефонен указател и запазени номера за контакт от SIM картата на мобилния телефон.

Щракнете тук за Mac продукти