Data Recovery Software
Data Recovery Software nga datarecoverysoftware.com
W3C Member
ASP

Data herstel sagteware vir Windows

DDR Recovery Software - Professional
DDR Rimëkëmbjes Software - Professional (Rimëkëmbjes Të dhënat e Doktor Software)

Të dhënat e rimëkëmbjes software për të Undelete files nga të gjitha llojet e mediave magazinimit të të dhënave të tilla si disqe Hard dhe lëvizshëm USB drives media.

Data Recovery Software for SIM Cards
Data Recovery Software për SIM Cards (Të dhënat e Doktor Rimëkëmbjes karte SIM)

Sim card dhënave software shërim për të rivendosur fshihet, fshihet ose humbur aksidentalisht mesazhe me tekst, libër telefoni ruhen numrat e kontaktit nga telefoni celular kartën SIM.

Data Recovery Software for NTFS
Software Data Recovery për NTFS (Të dhënat e Doktor Rimëkëmbjes NTFS)

Aksidentalisht rimëkëmbet humbur, fshihet ose të korruptuar të dhënave duke përfshirë edhe foto dixhitale, imazhe dhe fotografi këngë nga NTFS ndarëse hard drive.

Data Recovery Software for FAT
Software Data Recovery për FAT dhënat e Doktor Rimëkëmbjes (FAT)

FAT ndarje disk dritaret shërim të dhënave software rikthen fshirë të dhënat e humbur për shkak të format disk, dështimi i pushtetit, gabimi njerëzor nga FAT16, FAT32 ndarje HDD.

Data Recovery Software for Pen Drive
Data Recovery Software për Pen Drive Rimëkëmbjes (Të dhënat e Doktor Pen Drive)

Të dhënat e shërimit software zgjidhje për unerase humbur apo të zhdukur fotografi txt, dosjet fotografinë, etj mp3 nga USB drives testuar në të gjitha markave të njohura.

Data Recovery Software for Memory Cards
Data Recovery Software për kartat e kujtesës (Memory Rimëkëmbjes Të dhënat e Doktor Card)

Memory card dhënat e shërimit software shpëtimit fotografi fshihet nga formate të ndryshme duke përfshirë kartën e kujtesës SD, XD, MMC kartelë dhe Compact Flash Card etj

Data Recovery Software for Digital Camera
Data Recovery Software për Digital Camera (Të dhënat e Doktor Rimëkëmbjes Digital Camera)

Shërbimeve profesionale për të shpëtuar humbur, foto paarritshëm apo të humbur, albume foto, audio etj nga filmi video të mëdha të markës Digital Cameras.

Data Recovery Software for Mobile Phone
Data Recovery Software për telefonin celular (DDR Mobile Telefon Data Recovery)

Mobile shërim telefonit software ju lejon për të rimarrë humbur, fshihet ose humbur të dhënave nga lloje të ndryshme të telefonave celular.

Data Recovery Software for Android
Data Recovery Software për Android (DDR Android Software Data Recovery)

Andriod software të dhënat e shërim ofron zgjidhje të gjithëpërfshirëse për të të rimarrë të gjitha të dhënat humbur nga android teknologjinë e të bazuara telefon celular, pc tabletë dhe pajisje të tjera Android.

Data Recovery Software for Digital Pictures
Data Recovery Software për Digital Piktura (Të dhënat e Doktor Rimëkëmbjes Digital Fotografi)

Në mënyrë të sigurtë Rinxjerr fotot humbur dixhitale, fotografi, ende imazhe nga korruptuar logjikisht ose formatuar ndarëse hard disk dhe USB flash drives.

Data Recovery Software for USB Digital Storage
Data Recovery Software për USB Digital Storage (Të dhënat e Doktor Rimëkëmbjes Removable Media)

Fotografi Undelete zhdukur, dokumente tekst etj nga mp3 players, PDAs, makinë stilolaps dhe llojin e ngjashëm të pajisjeve të lëvizshëm storage flash.

Data Recovery Software for iPod
Data Recovery Software për iPod (Rimëkëmbjes Të dhënat e Doktor iPod)

Mbështetje rikthim të shpejtë e këngëve të fshihet ose shuar, fotografi muzikë nga Apple iPod Shuffle, Mini, prek, Nano, Classic dhe serialet më të fundit iPod mp3.

 
 
 
© datarecoverysoftware.com (All Rights Reserved)